Social Media op (publieks) evenementen

Elk (bedrijfs- of publieks)evenement heeft zijn eigen dynamiek: als organisatie bent u altijd op zoek naar net dat extra stukbeleving waar bezoekers blij van worden. Met de inzet van Social Media kunt u bezoekers, sponsoren enorganisatie koppelen op een manier die helemaal van deze tijd is.

Lab701 neemt u de organisatie van dit stuk evenement volledig uit handen en maakt dat uw (bedrijfs)evenement meer indruk achterlaat!

We starten, in de aanloop naar uw (bedrijfs)evenement, optioneel met Social Media campagnesom de voorpret en betrokkenheid bij bezoekers alvast aan te wakkeren, als ook potentiële bezoekers op de hoogte te brengen van uw evenement. Daarnaast zal dit de ‘no-show‘ terugbrengen. Door de grotere betrokkenheid zullen er meer gasten naar uw evenement komen.

Op uw evenement is het Social Media Center het kloppend hart van alle Social Media activiteiten: de Social Media specialisten zorgen samen met de Social Media reporters voor de extra dynamiek: bezoekers wordengeïnterviewd, activiteiten extra voor het voetlicht gebracht en bezoekers worden aangespoord gebruik te maken van Social Media.

Het resultaat: Lab701 creëert een extra beleving rondom uw evenement, en leert u en uw sponsoren hoe u de bezoekers beter kunt leren kennen. Tot slot biedt de inzet van Social Media u en uw mogelijke exposanten veel betere en persoonlijkere contactmogelijkheden met bezoekers. Lab701 activeert en animeert uw bezoekers en zorgt voor extra dynamiek die uw evenement kan gebruiken!