Social Media op congressen

Organiseert u een congres? Dan is het steeds massaler gebruik van Social Media tegenwoordig u vast ook alopgevallen. Veel deelnemers aan uw congres zijn zelf al actief, maar u als organisatie kunt met de inzet van Social Media ook zelf uw voordeel doen.

Lab701 Social Support start, in de aanloop naar uw congres, met het implementeren van Social Media activiteiten in of rondom het programma op uw congres. Alleen een goede integratie met de activiteiten op uw congres maken dat deelnemers en sprekers nog meer van elkaar kunnen leren.

Zo zal de kwaliteit van uw congres toenemen en het gevoel bij het juiste congres te zijn bij de deelnemers alleen maar groeien. Op uw congres zorgen de Social Media specialisten samen met de Social Media reporters voor de extra dynamiek: sprekers worden gevolgd, als ook deelnemers, programma onderdelen extra toegelicht en deelnemers worden met elkaar in contact gebracht. Het Social Media Center is het kloppend hart van alle communicatie op en rondom uw congres.

Wij creëren een extra beleving rondom uw congres, en leert uw deelnemers beter kennen.

lab701 Social Support activeert uw bezoekers en zorgt voor veel betere en persoonlijkere contactmogelijkheden. Een win-win situatie voor iedereen!