Social Media op beurzen

Lab701 Social Support start, in de aanloop naar uw beurs, optioneel met Social Media campagnes om het bereik van uw beurs bij de juiste potentiële bezoekers te maximaliseren. Tijdens uw beurs is het Social Media Center het kloppend hart van alle communicatie op en rondom uw beurs.

Op uw beurs zorgen de Social Media specialisten samen met de Social Media reporters voor de extra dynamiek: exposanten worden aan het woord gelaten, programma’s en bijzondere gebeurtenissen worden voor het voetlicht gebracht en bezoekers worden aangespoord gebruik te maken van Social Media.

Het resultaat: Lab701 Social Support creëert een extra beleving rondom uw beurs, en leert u en uw exposanten, hoe u de bezoekers beter kunt leren kennen. Tot slot biedt de inzet van social media u en uw exposanten veel betere en persoonlijkere contactmogelijkheden met bezoekers van uw beurs.

Lab701 activeert uw bezoekers en exposanten, en zorgt voor u als organisatie voor een stevig fundament als het gaat om opvolgende edities van uw beurs!