Social Media Adverteren

Adverteren via Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etc. kan je zeker zelf aanleren. Wil je echter goede resultaten en wil je je budget nog beter besteed hebben, dan kan je het ook aan professionals overlaten. Wij werken o.a. met Facebook’s en Instagram eigen advertentie software icm AdEspresso. We zorgen ervoor dat je advertenties bij de juiste doelgroepen terecht komen. Facebook/Instagram retargeting, en “Custom Audiences” zijn bij ons uiteraard bekend terrein.

Facebook adverteren kan je helpen om je doelstellingen te halen door middel van optimaliseren van je Facebook marketing. Hieronder vind je een aantal doelstellingen die voor je van toepassing kunnen zijn.

– Verhogen van winkel verkopen. Verhoogt het winkelverkeer en maakt het makkelijk voor mensen om informatie te vinden en te delen over uw bedrijf.
– Verhogen van online verkopen. Vind nieuwe klanten en en diep relaties uit met mensen die doorklikken en een aankoop doen.
– Product lanceringen. Genereer nieuwsgierigheid en behoud momentum rondom een nieuw product of dienst.
– Bouw awareness op. Zeg wat je bedrijf uniek maakt en blijf top of mind voor toekomstige aankopen.
– Promoten van je mobiele app. Zorg dat je app terecht komt bij de juiste mensen en hou ze betrokken.

Wil je weten hoe andere bedrijven je branche Facebook hebben gebruikt om bedrijfsdoelstellingen te behalen? Hieronder vind je enkele cases die via Facebook beschikbaar zijn.

Autoindustrie. Betrek klanten in iedere fase van een auto-aankoop en eigenaars ervaringen.
Consumenten producten. Zet op en versterk je merkwaarden door consistent en op schaal je doelgroepen te bereiken.
– Financiële dienstverlening. Bouw vertrouwen op met nieuwe klanten, en verdiep je in de betrokkenheid en loyaliteit van je huidige klanten.
Gaming industrie. Bereik, betrek en behoud de juiste spelers gedurende het spel.
Politiek. Verbind met alle mensen die je campagne aanspreekt zodat ze actie ondernemen op Facebook en in hun netwerk.
– Retail en E-commerce. Vind nieuwe klanten en behaal resultaten binnen de klanten cyclus of je nu een fysieke winkel hebt of een online shop.
TechnologieBetrek technologie consumenten en professionals waar ze al tijd doorbrengen.
Reizen. Bereik klanten met de juiste boodschap, vanaf het moment dat ze dromen van de volgende vakantie tot en met dat ze terugkomen met verhalen die ze delen.

Ik wil meer informatie over social media advertising

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.