Sharpspring

Zoek je naar software om meer leads te converteren? De handige marketing automation software van SharpSpring helpt je hiermee!

De voordelen van SharpSpring

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
    (maandelijks opzegbaar contract)
  • Compleet pakket verkrijgbaar
  • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface
  • Inzicht in de ROI
  • Simpel, makkelijk en betaalbare prijzen

SharpSpring volgt je bezoekers al vóórdat je ze kent. SharpSpring legt dwarsverbanden en vertellen je waar ze geweest zijn. Je kunt dan slimme automatiseringsregels opstellen om je anonieme bezoekers dynamische content of gerichte e-mails te sturen op basis van hun interesses.

Het platform maakt het gemakkelijk om snel van start te gaan. Voeg een stukje code toe aan je website en het tracken van je potentiële klanten kan beginnen.

Marketing automation en CRM integratie

Marketing automation software en Customer Relationship Management (CRM) systemen zijn zeer handige tools, en zodra je deze twee tools samenvoegt, dan heb je echt een krachtige marketing tool. Veel marketing automation platforms integreren met een losstaand CRM systeem. SharpSpring onderscheidt zich door als eerste een volledig geïntegreerd CRM aan te bieden die volledig synchroniseert met alle belangrijke CRM systemen. Zodat je niet hoeft over te stappen naar een ander platform.

5* bij Emerce100

Was er vorig jaar sprake van alleen 4 en 4,5 sterren, nu zien we ook twee keer 5 sterren waarvan eentje voor SharpSpring voor met name de hoge prijs/kwaliteit verhouding.

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface

Het gebruiksvriendelijke dashboard bespaart je veel tijd bij het behalen van je doelstellingen. De snelle en overzichtelijke interface laat je eenvoudig workflows opstellen, templates maken en conversie formulieren maken. Daarnaast geeft de interface duidelijke rapportages en grafische presentaties van de sales-funnel weer.

SharpSpring live meemaken?

Wil je zien hoe SharpSpring in het echt werkt? Vraag een gratis demo aan!

Lead scoring

SharpSpring biedt de mogelijk zelf je lead scoring parameters te definiëren. Geef leads punten op basis van betrokkenheid, pagina tracking, potentie en de volledigheid van de informatie. Daarnaast kunnen Decay’s worden ingesteld om scores te verlagen tijdens periodes van inactiviteit.

Start met een pilot

Vraag een gratis demo aan en wij laten zien hoe het in de praktijk werkt. Stel je vraag om meer te weten te komen.