Inbound Marketing Diensten

Inbound Marketing Diensten

Inbound marketing bestaat uit een mix van doelgroep onderzoek, content creatie, website optimalisatie, social media, lead generation, email automation en het fly wheel (vroegen noemde men dat de sales-funnel). Dit in combinatie met de juiste digitale tooling kan ook jouw bedrijf laten groeien!

Buyer Persona Ontwikkeling

Buyer Persona’s helpen je je klanten (en potentiële klanten) beter te begrijpen en helpt bij het slagen van al je inbound marketing activiteiten. Om een ​​volledig inzicht te krijgen in wat je beste klanten drijft, is het van cruciaal belang om gedetailleerde persona’s voor je bedrijf te ontwikkelen. Wie zijn zij? Afhankelijk van je bedrijf, kun je een of twee persona’s hebben, of zelfs 10 of 20. We helpen je daar uiteraard graag mee.

Zoekmachine Optimalisatie

Met gebruik van de juiste content icm de de zoekintenties van je doelgroep zorgen we dat je optimaal vindbaar bent.

SEO zoekmachine optimalisatie

Blogging

Iedereen leest wel blog die hij of zij interessant vindt. Blogging is een sterk middel om bezoekers naar je website te krijgen. Belangrijk is dan wel dat we content maken die aansluit bij jouw doelgroep. Of het nu eigen content is die we moeten redigeren of we moeten zelf voor je schrijven. We vinden vast de juiste oplossing hiervoor.

Inbound Campagnes

Waar draait het bij inbound campagnes om? Juist, het converteren van bezoekers naar leads. Dit kan je doen door bijvoorbeeld het aanbieden van een whitepaper, ebooks of kennisartikelen die je kan downloaden. Door gebruik te maken van de juiste landingspagina’s, follow up emails en call-to-actions kunnen we het vliegwiel voor nieuwe klanten aanjagen. We denken graag met je mee hoe we je bezoekers kunnen omzetten naar leads.

Content Offers

Wanneer je inbound campagne draait is het het belangrijk dat je waardvolle content offers aanbied. Dit kan je doen door het aanbieden van een whitepaper, ebooks , infographics of kennisartikelen die je kan downloaden. We denken graag creatief met je mee wat voor content offers bij jou kunnen inzetten.

Online Adverteren

De tijd dat je iets online gooide en dat het viraal ging is helaas echt voorbij. We moeten de zorgvuldige content die gemaakt is op de juiste manier promoten. Dit kan Linkedin, Facebook, Instagram, Google of wellicht Twitter zijn? We richten alles in en beheren graag je advertenties om de juiste conversie te realiseren.

Social Media Beheer

Wat is er nou mooier dan jouw content op de kanalen te zetten waar jouw doelgroep aanwezig is. We stemmen de content af en vergroten de kans op kwalitatieve website bezoekers.

Email Marketing

Email Marketing is een prachtige tool om je content te verspreiden via email campagnes en workflows. Waarom alles handmatig doen terwijl de techniek je prospects automatisch kan leiden door de buyers journey.

Rapportages & Insights

Wie bezoekt nu je site? Waar komen ze vandaan? Door eenvoudig te lezen rapporten te maken krijg je inzicht in de inspanningen die we samen doen en te weten wat werkt.