Social Support, hoe werkt het?

Lab701 Social Support bepaalt samen met u en uw organisatie de doelstellingen: Wie wilt u bereiken en wat wilt u bereiken met de inzet van Social Media? Op basis van deze gegevens ontwikkelen wij desgewenst een Social Media strategie die aansluit op de doelstellingen.

Lab701 maakt samen met u een aanvalsplan: hoeveel ruimte is er beschikbaar op locatie, wat is uw budget, hoelang wilt u dat onze Social Media specialisten en reporters actief zijn, en u besluit waar de focus op dient te liggen bij de Social Media activiteiten tijdens uw beurs.

Lab701 levert desgewenst een complete stand inclusief bemanning. Deze bemanning bestaat uit specialisten op de stand en Social Media reporters die gedurende uw evenement exposanten en bezoekers “voeden” met de activiteiten tijdens uw evenement.

Het resultaat? U leert uw bezoekers beter kennen, exposanten hun prospects en er liggen uitgebreide mogelijkheden om als organisator, exposant of bezoeker met elkaar in contact te blijven

Lab701 Social Support is een one-stop-shop service: Op de stand die optioneel ‘gebrand’ kan worden zoals u het wilt, verzorgen we de apparatuur en software die bediend wordt door een vaste standbemanning en Social Media reporters die tijdens uw evenement actief zijn om uw exposanten en/of bezoekers verder te activeren en zo het succes van nog groter maken!

Wanneer u kiest voor Lab701 weet u zeker dat de inzet van Social Media ook daadwerkelijk eenbijdrage levert aan het succes van uw evenement, waarbij Social Media op locatie alles uit uw handen neemt; u hoeft zich alleen maar te verbazen over de resultaten!